tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Hui kauhistus

Niinhän siinä on käynyt, että ei mistään tule mitään. Olen aivan plösähtänyt. Työ edesauttaa treenien epäonnistumista viemällä paheen teille iltaisin. Tällä hetkellä lähinnä oikeasti odotan, että pääsis reenaileen kovasti ja innokkaasti, mutta toteutus tulee oleen ehkä jotain ihan muuta. Polvikin kun tähystellään. Tällä hetkellä polvi on vanhasta paikasta tosin melkoisen hyvä, mutta ei hätää, onneksi toinen puoli kompensoi :) No, mutta siis ne vähät reenit, jos nyt muistan oikein.

14.6. Pyöräilyä ja kadenssimittarin testailua, ajoin yhteens n. 50 km, mutta osissa, koska kävin katselmassa Tammelassa ultispelejä välissä hetken aikaa, sitten tuli vilu, joten lähdin pois. Mittari on kiva, pöksyt kanssa ja kadenssikin pysyi melko OK:na (yli 80) suurimman osan ajasta. Vielä kun sais sen sinne yheksäänkymppiin.

15.6. Pyöräily Kangasalle ja voitetun 10 kerran uimakortin lunastus sekä uinti. Uin yhteensä 1,5 km ennen kramppeja, lähinnä tekniikkaa. Halli oli ihan kiva. Sit pyöräily takaisin. Pyörällä ajaessani alkoi oikeeseen polveen sisäpuolelle sattuun aivan hillittömästi. Mutta koska olin matkalla, niin minkäs teet, kotiin oli poljettava. Lisäksi oli lämmintä oikeasti varmaan kuus astetta ja vettä satoi vaakatasossa. Oli siis tosi miellyttävää. Kyynärpää pysyi OK:na, kun kiinnitin huomiota siihen, ettei ranne taitu. Huomas, että heti jos alko vähän sattumaan ja asian korjas, helpotti heti.

16.6. Sali. Tein aika maltillisesti, kyykkyä, pohjetta ja yläkroppaa.

17.6. Lenkki. Juoksin Suolijärven ympäri, akilleet ei tuottanut ongelmia, mutta toi polvi sisäpuolelta erityisesti ja sitten se pirun kyynärpää tuli kipeäksi. Järkkyä, juoksen kyynärpääni rikki, tää on surkuhupaisaa.

18.6. Pyöräily uimaan ja uinti. Yhteensä vissiin 1,3 km, suurin osa tekniikkaa. Ei kramppeja, testi 300 m uinnista heikko.

21.6. Lenkki Eriksellä, juoksin yhteensä puol h, ja kävelyä tuli joku 25 minsaa. Polvi pipi, kyynärpää pipi. Illalla sali, tein aika tuhdin setin.

22.6. Aamupyöräily kuudelta, polvi kipeä.

23.6 Rikki olemista kaikin tavoin. Sali painaa ihan järjettömän paljon jaloissa ja edellisen yön riekkuminen ei ainakaan auttanut asiaa.

Ei kommentteja: