tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Niin sanottu elämäni

Jahas. Taas täällä. Pitkästä aikaa. On ehtinyt tapahtua kaikenlaista ja oon saanut myös kaikenlaista aikaseks. Esitelmät tuli väännettyä, huomena on vika luento pidettävänä ja se on valmis. Englanniks luennon pitäminenkään ei oo enää niin tuskaa, kun sen ensimmäisen. Julkasu tuli takasin hylättynä, pöh. No, kattellaan huomena mitä sille tehdään. Olin viime viikolla vähän kipeenä, oli pikkasen lämpöö, joten jäi se eka lenkki, jossa ei oo mitään typeriä kävelytaukoja juoksematta. Lämpö iski torstai-iltana (koko viikon oli tosin ollu vähän outo olo), ja perjantaina olin aika kuollut. Töihin oli silti mentävä, kun apurahahakemus piti saada postiin. Sain sen kuitenkin kirjoteltua. No, lauantaina sitten oli aamulla vielä tasan 37 astetta, mutta olo oli onneks paljon parempi jo, sitten vietin "hieman" riehakkaan päivän kyykkäämällä ja pitämällä hauskaa (ja tosiaan oli hauskaa), ja sunnuntaina sitten katumusharjoituksia (vaikken tehnyt mitään tyhmää edes, puhuin vain kaikenlaista humalaista, mutta niinhän kaikki aina) siivoamalla. Lämpö oli kuitenkin poissa, mikä oli kivaa. Nyt sitten on kauhea herkistely ja hiilaritankkaus päällä, tänään oli hieroja. On taas vähän kipeä olo, ja näemmä kuumetta 37,4. Voi kökkö! Huominen kertoo aika paljon, et voinko mennä sinne Kuopioon. Jos torstaina on vielä vähänkään lämpöö, on turha ees haaveilla, maks joku 50 km käy. Pakko mennä kuitenkin huomena luento pitään. Joo, mutta ne reenit:

8.2.2009: Aamulla mun piti mennä luisteleen, mutten sit menny. Valvoin neljään naapurin takia, edes kolmelta tapahtunut huomautus melusta ei auttanut. Uintikurssille sain itseni kiskottua ja sit kävin salilla, tein varmaan kyykyt, en nyt muista paremmin enää.

9.2.2009: Tänään aamulla lenkki, juoksua 3x15, eli toisiks vika paloiteltu lenkki, illalla vielä kerran salille, kolmantena päivänä peräkkäin. En muista taaskaan, et mitä tein, mutten ollu kovin kauaa.

10.2.2009: Luistelua Pynsällä, about tunti.

11.2.2009: Lenkki aamulla, juoksua 3x15, vika palalenkki!!! Illalla uintikurssi, mun rinulin potku on kuulemma tosi hyvä. Oho, en olis ikinä uskonu.

12.1.2009: Luistelua Saarikylissä n 1 h 20 min, ei oikein kulkenu (no ei ihme, kun olin tulossa kipeeks ja illalla nous lämpö), sit viä nopee tunnin sali, eksentriset, pohkeet muutenkin, kyykyt, kyljet, vatsat, selät ja ylätalja.

13.1.2009: Piti mennä uimaan, mutta olin kipee, myös lenkki siksi väliin :(

14.1.2009: Kyykkää ja muita tiukkoja urheilusuorituksia.

15.1.2009: Uintikurssi. Mentiin sit perhosta. Aivan kamalaa, "pienoinen" edellispäivän juhlinta ei paljon auttanut asiaa.

16.1.2009: Luistelua Pynsällä 1 h, vika ennen h-hetkee.

17.1.2009: Hieronta, ei ollu jalat alkuunkaan niin jumissa kun viimeks.

Ei kommentteja: